Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Lipids: Structure, physical properties and functionality provides a description of the diversity of lipid molecular arrangements in different physical...Lees meer
Antioxidants in food and biology: Facts and fiction is a handbook designed to help all those who need to prevent or control oxidation, especially in f...Lees meer
Bioactive Lipids brings together an international team of authors to discuss the nomenclature, structures, biochemistry, pharmacology and recent devel...Lees meer
The active ingredients and components of functional foods and nutraceuticals often include lipids. This is the first book to address specifically the ...Lees meer
In his definitive book on lipid oxidation, Professor Frankel's main objective is to develop the background necessary for a better understanding of wha...Lees meer
Present the fifth in this occasional series of books with topical reviews by international experts on aspects of lipid methodology. It should be of gr...Lees meer
Unlike the many other books on omega-3 fatty acids, Long-Chain Omega-3 Specialty Oils is not concerned with nutrition but instead is aimed primarily a...Lees meer
Phospholipid Technology and Applications is an essentail reference for technologists developing food and cosmetics products, scientists researching ph...Lees meer
The authors who are recognized international authorities in their field have addressed the major areas of trans fatty acids (TFA) research such as con...Lees meer