Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Covers the most common processing techniques for the major root crops including potato, cassava, sweet potato, yam and other edible aroid crops. Inclu...Lees meer
This book is an introduction to the principles of drying and gives an indication of the range of technologies available, along with case studies exami...Lees meer
Offers guidance on the selection of appropriate equipment for small businesses, with case studies and technical information about each type of machine...Lees meer
This source book describes the traditional methods of fish processing and then looks at new and improved techniques which in most cases can be constru...Lees meer
Case studies from around the world examine the introduction of improved packaging technology, and there are useful lists of manufacturers and organiza...Lees meer
This book outlines traditional methods of processing milk to produce cheese, butter, yoghurt and other milk products, and how hygiene and quality cont...Lees meer
This book highlights the broad range of expertise that exists in rural areas. The book first gives a brief account of women's indigenous technical kno...Lees meer
Focuses on the processing of four cereals - maize (or corn), rice, sorghum and wheat. A useful guide for those intending to set up a cereal-processing...Lees meer
This book focuses on the storage of staple commodities such as grains and root crops, it also covers other major food groups such as oils, fish, fruit...Lees meer