• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Dairy Processing

Paperback | Engels | Food Cycle Technology Source Book
€ 32,45
+ 64 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book outlines traditional methods of processing milk to produce cheese, butter, yoghurt and other milk products, and how hygiene and quality control can be improved. It avoids introducing completely new products or processes, but suggests low-cost modifications to traditional methods which can be and have been introduced successfully.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
72
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781853393358
Verschijningsdatum:
15/12/1996
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
173 mm x 241 mm
Gewicht:
204 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 64 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Banner ebookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.