Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Since its development by The Pillsbury Company as part of the US space program, the HACCP (hazard analysis critical control point) system has become t...Lees meer
1 The origin and concept of HACCP.- 1.1 Introduction.- 1.2 Development of the HACCP concept.- 1.2.1 HACCP - A new approach.- 1.2.2 HACCP - A preventat...Lees meer
Inedible meat, poultry and fish by-products are major contributors to the profitability of the slaughterers and processors of all types of muscle food...Lees meer
The theme for this volume was chosen because no previous book has discussed the quality attributes of meat, poultry and fish and the methods that can ...Lees meer
The central theme for this volume was chosen since consumers have great interest in purchasing low fat, low salt and reduced cholesterol meat, poultry...Lees meer
The last volume in the series Fibrin Sealing in Surgical and Nonsurgical Fields discusses various uses of fibrin glue in endoscopic surgery. During th...Lees meer
The RACCP (hazard analysis critical control point) concept for food products was an outgrowth of the US space program with the demand for a safe food ...Lees meer
The central theme for this volume was chosen since consumers have great interest in purchasing low fat, low salt and reduced cholesterol meat, poultry...Lees meer