Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Na Koken op de Big Green Egg is er nu het tweede officiële kookboek voor de Big Green Egg. Big Green Egg Feest! bouwt voort op de basisvaardigheden en...Lees meer
€ 39,99
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
This book offers a new introduction to the implications of ecology for social and political thought, arguing for green ideas to be taken seriously by ...Lees meer
Should the fundamental right to an adequate environment be provided in the constitution of any modern democratic state? Drawing on precedents from aro...Lees meer
Fortnum & Mason’s Awards, shortlisted in ‘Food Book’ category (2021) “A beautiful love letter to the very first processed food. Any book that contains...Lees meer
Should the fundamental right to an adequate environment be provided in the constitution of any modern democratic state? Drawing on precedents from aro...Lees meer
"Cooking on the Big Green Egg is an all-round experience... I view it as an oven that just happens to live in the garden that can do all the things a ...Lees meer
«Tim Hayward analiza el mundo de los cuchillos con entusiasmo y autoridad. Puro porno cortante.» Anthony Bourdain «Tim Hayward es el escritor gastronó...Lees meer
Can global justice be promoted by distributing money more equitably? Could even relatively small financial sacrifices by the affluent work, through be...Lees meer
Can global justice be promoted by distributing money more equitably? Could even relatively small financial sacrifices by the affluent work, through be...Lees meer
Una auténtica inmersión al potente mundo de la carne, el libro de referencia para todos los amantes de la carne.El libro imprescindible para los amant...Lees meer
From Scratch: Charcuterie is an accessible handbook that features all the recipes and techniques you need to know to cure and preserve meat from scrat...Lees meer
In 2011 @stephenfry, actor, comedian, writer and famed alumnus of Cambridge University, tweeted: ‘No! No! Say it ain’t so – not Fitzbillies? Why I twe...Lees meer
‘Every self-respecting religion needs its bible and now, thanks to Tim Hayward, steak has its own. Steak is a work of endearing nerdiness, detailed sc...Lees meer
Jeden Tag nehmen wir sie in die Hand und arbeiten mit ihnen. Wir widmen ihnen Zeit, schleifen sie und bewahren sie in speziellen Blöcken oder Kästen a...Lees meer
Loaf Story is a food book about bread - not just the role it plays in people's lives all over the world, but how it has been adapted and used in so ma...Lees meer