• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Charcuterie E-BOOK

Slow Down, Salt, Dry and Cure

Tim Hayward
E-book | Engels | From Scratch
€ 10,99
+ 10 punten
Uitvoering
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

From Scratch: Charcuterie is an accessible handbook that features all the recipes and techniques you need to know to cure and preserve meat from scratch.

Preserving and curing at home is easier than you think, and this book explains how. Covering the basics, Tim Hayward takes the home cook from the principles of charcuterie and the importance of salinity, temperature, humidity and time through all the classic techniques of curing and salting, drying and preserving.

With clear step-by-step instructions and photography, explanations of what works and why, and foolproof recipes, you’ll learn how to make everything from Pâté to Pastrami, Smoking Bacon to Salt Beef, Corned Beef to Confit Duck and more.

Packed with useful, accessible information and focussing on back-to-basics skills, the From Scratch series is designed to inspire you to slow down and create. Titles include: Sourdough, Brew, Ferment.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781787138162
Verschijningsdatum:
13/04/2022
Uitvoering:
E-book
Beveiligd met:
Adobe DRM
Formaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 10 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.