Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A professional guide to every aspect of the launch and management of a modern, upscale café The Modern Café is the first comprehensive, must-have refe...Lees meer
The leading guide to the professional kitchen's cold food station, now fully revised and updated Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen h...Lees meer
Essential math concepts for professional chefs and culinary students Ideal for students and working professionals, Math for the Professional Kitchen e...Lees meer
Choosing a healthy eating pattern is vitally important, as diet directly influences health. From The Culinary Institute of America, Techniques of Heal...Lees meer
Baking and Pastry, Third Edition continues its reputation as being a must-have guide for all culinary and baking and pastry students and baking and pa...Lees meer
In The Elements of Dessert , renowned pastry chef Francisco Migoya, professor at The Culinary Institute of America, takes you on a guided tour through...Lees meer
EVERYTHING THE PROFESSIONAL BAKER NEEDS TO KNOW TO PRODUCE PERFECT BREADS Professional Bread Baking describes every aspect of what it takes to excel a...Lees meer
EVERYTHING THE PROFESSIONAL BAKER NEEDS TO KNOW TO PRODUCE PERFECT BREADS Professional Bread Baking describes every aspect of what it takes to excel a...Lees meer
From launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to planning events, organizing service, preparing foo...Lees meer
The leading guide to the professional kitchen's cold food station, now fully revised and updated Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen h...Lees meer
Chocolates & Confections, 2e offers a complete and thorough explanation of the ingredients, theories, techniques, and formulas needed to create every ...Lees meer
GLOBAL STREET FOOD FOR TODAY'S "WORLD CASUAL" DINERS Sausage and pepper sandwiches at an Italian street fair . . . Fish tacos from a beachfront truck ...Lees meer
This is the Student Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, 3rd Edition. Praised by top pastry chefs and bakers as "a...Lees meer