Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Thuis koken als een Française met verse, pure en lokale producten van het seizoen Hoe doen die Fransen dat toch? Een drukke baan weerhoudt ze er niet ...Lees meer
A delightful celebration of everyday life in France through the lens of the kitchens and cooking of the author's neighbors, who, while busy and accomp...Lees meer
Barbecue was invented in France? So says renowned cookbook author Susan Herrmann Loomis. When the Gauls were racing through lush forests in what is no...Lees meer
Samen met haar man en twee kinderen vestigt de Amerikaanse chef-kok Susan Herrmann Loomis zich in Louviers. Susan geniet volop van het Franse leven, m...Lees meer
De Amerikaanse studente Susan arriveerde in Parijs met een koffer en een droom om kok te worden. Ze volgde de befaamde opleiding aan de Varenne Ecole ...Lees meer
De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd i...Lees meer
Susan Loomis arrived in Paris twenty years ago with little more than a student loan and the contents of a suitcase to sustain her. But what began then...Lees meer
"When it comes to recipes, Ms. Loomis delivers." -- Wall Street Journal Go nutty with Nuts in the Kitchen! Internationally renowned food expert Susan ...Lees meer
A delightful celebration of French life and the cooks who turn even the simplest meals into an occasion Even before Susan Herrmann Loomis wrote her no...Lees meer