Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd in een kookschool. Susan geniet volop van de levendige dorpsmarkten en het Franse culinaire leven. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Aan Rue Tatin en het vervolg Tarte Tatin beschrijft ze haar belevenissen.
Eerlijke producten, traditionele gerechten, ambachtelijk bereid: Aan Rue Tatin bevat streekrecepten zoals Gegrilde sardines met rozemarijn, Eendenborst met cider en In witte wijn en mosterd gestoofde kip. En natuurlijk het recept voor de perfecte Tarte Tatin.