Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Des recettes faciles à réaliser, traditionnelles ou plus contemporaines, pour combattre un rhume ou renforcer son système immunitaire : tisane ortie-m...Lees meer
'I love the winter months and I love Rachel de Thample's serious engagement with food as a way to living with connection and pleasure' Sheila Dillon -...Lees meer
A bounty of recipes for homemade preserves that are good for you, from smoked and spiced pickles with gut-friendly attributes or energizing drinks suc...Lees meer
We're all aware that cutting down on meat and dairy would significantly help reduce greenhouse gases, and also improve our health, but the majority of...Lees meer
A bounty of recipes for homemade preserves that are good for you, from smoked and spiced pickles with gut-friendly attributes or energizing drinks suc...Lees meer
Everyone knows that chamomile tea is the answer to a good night's sleep, that lemon tea is an invigorating way to start your morning and that ginger t...Lees meer
Die Tage sind kurz und kühl, das Energielevel ist niedrig und Abgeschlagenheit und Erschöpfung begleiten uns öfter durch die kalte Jahreszeit, als wir...Lees meer
Winner of the Guild of Food Writers Specialist or Single Subject Award 2021 In Fermentation , Rachel de Thample shines a light on one of the oldest me...Lees meer