Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Comment monder une tomate, cuire des asperges, tourner un artichaut ou réaliser une salade niçoise dans les règles de l'art ? Comment tailler et cuire...Lees meer
Le chef Olivier Nasti affirme sa passion de la cuisine du gibier, tout en défendant une chasse raisonnable et responsable fondée sur la dégustation ai...Lees meer
Comment faire une pâte à crêpe, un poulet rôti, un gigot d'agneau, une île flottante, une sauce béarnaise, un gratin dauphinois, ou un simple oeuf au ...Lees meer
Une cuisine d'expressions Définir une cuisine, c'est également définir l'homme qui la pense et la réalise deux fois par jour. Passionné de cueillette,...Lees meer
An expressive cuisine To define a style of cooking is also to define the man who conceives and executes it twice a day. A hunter-gatherer enthusiast a...Lees meer