Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
'Een zeer briljante prestatie.' Yotam Ottolenghi De smaakvergelijking is een toegankelijke gids die je helpt om elementaire ingrediënten te verheffen ...Lees meer
Un enfoque innovador de la cocina basado en nuestra percepción del saborTodos los platos que preparamos transmiten sensaciones comparables a siete not...Lees meer
Plus de cent recettes mélangeant les saveurs : couscous au sésame avec carottes rôties et feta, chou-fleur rôti dans du kéfir au curcuma, patates douc...Lees meer
Nik Sharma, blogger at A Brown Table, Serious Eats columnist, and author of the bestselling cookbooks The Flavor Equation and Season, brings us his mo...Lees meer
Aroma, texture, sound, emotion-these are just a few of the elements that play into our perceptions of flavor.The Flavor Equation demonstrates how to c...Lees meer
There are few books that offer home cooks a new way to cook and to think about flavor—and fewer that do it with the clarity and warmth of Nik Sharma's...Lees meer
En appliquant les principes de la science à la cuisine, Nik Sharma nous entraine dans un voyage au coeur des saveurs à travers plus de 100 recettes et...Lees meer