Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Na het succes van 'Vegarabia' komen Greg en Lucy Malouf met een nieuw kookboek over de Midden-Oosterse keuken, ditmaal boordevol zoet: 'Suqar'. 'Suqar...Lees meer
Greg Malouf is one of Australia's most innovative and influential chefs, drawing his culinary inspiration from childhood memories, family traditions a...Lees meer
*Winner of the Gold trophy for Best Food Book and Grand Prix award at the Gourmet Voice Food Media awards in Cannes, France* In Saha , world-renowned ...Lees meer
'Vegarabia' is hét nieuwste kookboek van het duo Greg en Lucy Malouf, inmiddels al jaren bekend als de experts van de moderne keuken van het Midden-Oo...Lees meer
€ 32,50
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Now in hardback format, Moorish is a celebration of the flavours of North Africa, Spain, the Eastern Mediterranean and Middle East, from a master of t...Lees meer
100 sweet recipes that put a modern twist on the flavours of the Middle East. SUQAR (which means 'sugar' in Arabic) shares the secrets of more than 10...Lees meer
The Middle East has long had a vibrant tradition of home-style vegetarian cuisine - from abundant fresh salads, dips and breads to delicious and heart...Lees meer
Middle Eastern food is one of the oldest and most sophisticated cuisines in the world. It's a cuisine that is subtle, elegant and alluring, using exot...Lees meer
In Arabesque, Greg Malouf draws his culinary inspiration from childhood memories, family traditions and his travels throught the Middle East, North Af...Lees meer
Take vegetarian cuisine to flavoursome new heights with the latest edition of New Feast by James Beard award–winning authors Greg and Lucy MaloufLees meer
Includes recipes such as Slow-cooked Lamb with Quince; Dumplings Filled with Cheese and Mint; and, Sticky Pistachio Baklava. This title also includes ...Lees meer
This collection of mouth-watering recipes is inspired by the exciting flavours of North Africa, Spain, the Eastern Mediterranean and the Middle East. ...Lees meer