Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Biscuit, Cookie and Cracker Process and Recipes : A practical reference for a wide range of recipes and production information for crackers, snack cra...Lees meer
Biscuit, Cookie, and Cracker Production: Process, Production, and Packaging Equipment is a practical reference that brings a complete description of t...Lees meer
The book is about how art arose; and how it became what we call art today. How did art emerge from the relationships between people and the things the...Lees meer
The question of how modern human behaviour emerged from pre-human hominid behaviour is central to discussions of human evolution. This important book ...Lees meer
Biscuit Baking Technology: Processing and Engineering Manual, Third Edition shares over 50 years of experience in the biscuit baking industry worldwid...Lees meer
Biscuit Baking Technology, Second Edition, is a reference book for senior managers and staff involved in industrial scale biscuit baking. It covers th...Lees meer