• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Biscuit Baking Technology

Processing and Engineering Manual

Iain Davidson
Paperback | Engels
€ 339,45
+ 678 punten
Uitvoering
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Biscuit Baking Technology, Second Edition, is a reference book for senior managers and staff involved in industrial scale biscuit baking. It covers the biscuit industry process, ingredients, formulations, besides design, manufacture, installation, operation and maintenance of the baking ovens.

Written by an expert on the biscuit baking industry, the book is a complete manual guide that will help engineering, production and purchasing managers and staff in the biscuit industry to make the best decisions on oven efficiency purchasing.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
348
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780128042113
Verschijningsdatum:
22/01/2016
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
150 mm x 226 mm
Gewicht:
566 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 678 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juli 2025
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.