Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Un jour, une recette Pissaladière, écrevisses à la brignolaise, goujonnettes de sole, gigot de 7 heures aux olives, tapenade, mirlitons citron-amande....Lees meer
L'essentiel de la gastronomie française expliquée en plus de mille gestes, 200 techniques et 150 recettes détaillées. Au menu notamment : foie gras en...Lees meer
Designed for use as a home cooking class, this essential guide to mastering French culinary techniques and recipes features: • 575 ILLUSTRATIONS, incl...Lees meer
* Una enciclopedia para dominar las técnicas y trucos y preparar con éxito las recetas imprescindibles de la gastronomía francesa.* Todas las técnicas...Lees meer
300 techniques de base en pâtisserie expliquées pas à pas à mettre en pratique dans une des 150 recettes proposées par les meilleurs ouvriers de Franc...Lees meer
Le grand livre des desserts Un ouvrage entièrement illustré pour maîtriser et réussir à coup sûr tous ses desserts ! 300 techniques et tours de mains ...Lees meer
Le grand livre de la Gastronomie Un ouvrage résolument pédagogique qui séduira les débutants, comme les cuisiniers aguerris pour réussir facilement le...Lees meer
Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks. Traditional French cu...Lees meer