Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This complete cooking course provides FERRANDI Paris’s expertise for preparing all types of meat, poultry, and game, allowing home cooks and confirmed...Lees meer
Plus de 70 recettes et cinquante techniques issues de l'Ecole Ferrandi pour maîtriser les découpes, le désossage ainsi que l'habillage des différentes...Lees meer
35 techniques en pas à pas et plus de 70 recettes traditionnelles et revisitées autour de la boulangerie et de la viennoiserie issues de l'Ecole Ferra...Lees meer
This complete cooking course on charcuterie, written by the world-renowned culinary school’s experienced teaching team of chefs, features everything y...Lees meer
35 techniques et plus de 70 recettes autour des terrines et des tartes issues de l'Ecole Ferrandi et classées par ordre de difficulté pour progresser ...Lees meer
This volume offers a complete course on cooking with fruit from world-renowned culinary school FERRANDI Paris. Alongside more than sixty recipes that ...Lees meer
From flaky croissants to paper-thin millefeuille, and from the chestnut cream–filled Paris-Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads a...Lees meer
La pastelería francesa goza de gran renombre, es famosa en el mundo entero gracias a su excelencia e ingeniosidad, y en la escuela FERRANDI de artes c...Lees meer
Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques—make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegeta...Lees meer
Des pâtissiers professeurs de l'école Ferrandi proposent plus de 130 techniques expliquées en pas à pas et accompagnées de conseils, classées par thèm...Lees meer
A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi Paris, dubbed the "Harvard of gastronomy" by Le Monde new...Lees meer
FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts- dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper-provides the ultimate reference on prepar...Lees meer
This complete baking course provides FERRANDI Paris’s expertise for preparing delicious breads and viennoiserie—French baked goods traditionally enjoy...Lees meer