Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Plus de 70 recettes et cinquante techniques issues de l'Ecole Ferrandi pour maîtriser les découpes, le désossage ainsi que l'habillage des différentes...Lees meer
35 techniques en pas à pas et plus de 70 recettes traditionnelles et revisitées autour de la boulangerie et de la viennoiserie issues de l'Ecole Ferra...Lees meer
This complete cooking course on charcuterie, written by the world-renowned culinary school’s experienced teaching team of chefs, features everything y...Lees meer
This volume offers a complete course on cooking with fruit from world-renowned culinary school FERRANDI Paris. Alongside more than sixty recipes that ...Lees meer
35 techniques et plus de 70 recettes autour des terrines et des tartes issues de l'Ecole Ferrandi et classées par ordre de difficulté pour progresser ...Lees meer
From flaky croissants to paper-thin millefeuille, and from the chestnut cream–filled Paris-Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads a...Lees meer
La pastelería francesa goza de gran renombre, es famosa en el mundo entero gracias a su excelencia e ingeniosidad, y en la escuela FERRANDI de artes c...Lees meer
Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques—make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegeta...Lees meer
Des pâtissiers professeurs de l'école Ferrandi proposent plus de 130 techniques expliquées en pas à pas et accompagnées de conseils, classées par thèm...Lees meer
Accompagnées de cinquante techniques afin de maîtriser la préparation, la découpe et la cuisson des produits de la mer, 70 recettes à base de poissons...Lees meer
Dazzle your dinner guests with a stunning range of delicious fish and seafood dishes by following step-by-step techniques and recipes from the culinar...Lees meer
This complete baking course provides FERRANDI Paris’s expertise for preparing delicious breads and viennoiserie—French baked goods traditionally enjoy...Lees meer
This complete cooking course provides FERRANDI Paris’s expertise for preparing all types of meat, poultry, and game, allowing home cooks and confirmed...Lees meer