Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In the early 14th century, a court nutritionist called Hu Sihui wrote his Yinshan Zhengyao , a dietary and nutritional manual for the Chinese Mongol E...Lees meer
This book studies the East Asian world-system and its dynastic cycles as they were influenced by climate and demographic change, diseases, the expansi...Lees meer
This book studies the East Asian world-system and its dynastic cycles as they were influenced by climate and demographic change, diseases, the expansi...Lees meer
The Huihui Yaofang was an encyclopedia of Near Eastern medicine compiled under the Mongol Yuan Dynasty for the benefit of themselves and the then Chin...Lees meer
Crossroads of Cuisine provides a history of foods, and foodways in terms of exchanges taking place in Central Asia and in surrounding areas such as Ch...Lees meer
K'Oben traces the Maya kitchen and its associated hardware, ingredients, and cooking styles from the earliest times for which there is archaeological ...Lees meer