Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Recettes de Savoie Bricelets au beaufort. Fine tarte aux oignons. Écrevisses du lac à la pistache, Potée savoyarde, Tartiflette « Fermes de Marie », à...Lees meer
Présentation de la cuisine du chef triplement étoilé Emmanuel Renaut à travers 50 des recettes servies dans son restaurant Flocons de sel à Megève.Lees meer
Découvrez tous les secrets de fabrication d'Emmmanuel Renaut (Flocon de Sel à Megève *** Michelin), l'un des plus grands chef français ! Avec le Best ...Lees meer