Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Recipes for savory and authentic morsels from the north country, now in paperback!Food is the heart of a Scandinavian home: scrumptious pies, delicate...Lees meer
American country cooking is a story of cows and chickens, grains and fresh vegetables and wild berries. It is simple and honest and touched with nosta...Lees meer
This memoir-cum-cookbook from celebrated cook Beatrice Ojakangas is chock-full of recipes, anecdotes, and a kind humor that bring to vivid life the Fi...Lees meer
An expert on traditional holidays and the special baked treats that mark them, veteran chef and cookbook writer Beatrice Ojakangas presents recipes fo...Lees meer