Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
An excellent introduction to the field of fat technology for students and researchers, this second edition focuses on the characterization of physical...Lees meer
Practical Enzyme Kinetics provides a practical how-to guide for beginning students, technicians, and non-specialists for evaluating enzyme kinetics us...Lees meer
Ce travail examine la nature et la dynamique du comportement polymorphe des monoglycérides saturés à longue chaîne (MGs) dans les hydrogels et dans le...Lees meer
In dieser Arbeit werden die Art und die Dynamik des polymorphen Verhaltens langkettiger gesättigter Monoglyceride (MG) in Hydrogelen und in strukturie...Lees meer
This text provides a comprehensive and thorough overview of kinetic modelling in food systems, which will allow researchers to further their knowledge...Lees meer
This text provides a comprehensive and thorough overview of kinetic modelling in food systems, which will allow researchers to further their knowledge...Lees meer