• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Omwille van de aangepaste douaneformaliteiten m.b.t. de Brexit, is de levertermijn van Engelstalige boeken op dit moment iets langer. Onze excuses voor het ongemak.
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Op maat van de secundaire school

Standaard Boekhandel verwerkt alle bestellingen zoals je zelf verkiest. Kies uit vier formules: de pakketformule, de bulkformule, verkoop op school of plaatselijke boekhandel.

De pakketformule

De leerlingen bestellen al hun boeken online via onze speciale webtool. Helemaal gratis. Wij stellen per leerling het boekenpakket samen en leveren het of bij de leerling thuis of op school. De betaling regelen we rechtstreeks tussen Standaard Boekhandel en de ouders. Alle administratie is voor ons.

 1  Je krijgt advies van je lokale boekhandelaar bij het samenstellen van de boekenlijsten (informatie over herwerkte uitgaven, uitverkochte edities).

 2  Je maakt je boekenlijsten aan via een gebruiksvriendelijke webapplicatie.
 
 3  Je leerlingen ontvangen aan het einde van het schooljaar een brochure en bestellen hun nieuwe schoolboeken online.
 
 

 4  Standaard Boekhandel stelt boekenpakketten samen voor iedere leerling en levert de boeken op school of bij de leerlingen thuis.
 

 5  De leerling betaalt rechtstreeks aan Standaard Boekhandel.
 
 

De bulkformule

Jouw persoonlijke medewerker bij Standaard Boekhandel verwerkt alle bestellingen via onze bulkformule. En levert alle boeken gegroepeerd per klas of voor de hele school. Op de datum en plaats van jouw voorkeur. Kortom, één afspraak, één factuur.

 1  Je krijgt advies van je lokale boekhandelaar bij het samenstellen van de boekenlijsten (informatie over herwerkte uitgaven, uitverkochte edities).

 2  Je bestelt al je boeken via een gebruiksvriendelijke webapplicatie.
 
 

 3  Standaard Boekhandel levert de boeken in één keer bij jou op school. Daarna organiseer je zelf de boekenverkoop met behulp van het schoolpersoneel.
 
 

Verkoop op school

Op jouw vraag organiseren we de boekenverkoop op de school. Op de dag of dagen die best passen voor de school.

Plaatselijke boekhandel

Laat je het initiatief over aan de leerlingen zelf? Leerlingen en hun ouders kunnen ook steeds rechtstreeks hun boekenlijst bestellen bij een Standaard Boekhandel(s) in de buurt.

Partnerschool?

Beheer je administratieve taken rond de bestelling van schoolboeken.

Aanmelden 

Leerling van een partnerschool?

Geef online je bestelling van schoolboeken in.

Aanmelden