• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Professionelen

Bib, School & Bedrijf

Exclusief voor bibliotheken, scholen, overheid en bedrijven ...

... werken we speciale samenwerkingsformules uit. Als professionele klant heb je specifieke eisen maar verwacht je minstens dezelfde persoonlijke service als elke particuliere klant. Toch? Onze b2b-afdeling heeft bergen ervaring met grote volumes, specifieke (betaal)processen en procedures, … en kent de scholencultuur in ons land als zijn broekzak. Bovendien onderhouden we nauwe relaties met het netwerk van alle (educatieve) uitgevers in België (en daarbuiten). Anders gezegd, we zijn op de hoogte van de recentste publicaties en weten welke werken in de pijplijn zitten.

Als onze eigen winkel

Het is onze job om elke bestelling, hoe groot of uniek ook, op maat te leveren en op te volgen van a tot z. Jouw school, bibliotheek, dienst of bedrijf beschouwen we als een van onze eigen winkels. Waarvoor we alle logistieke rompslomp op ons nemen – de klant ontlasten is als het ware ons handelsmerk – en best practices zinvol toepassen. Altijd dicht-bij-huis via onze boekhandel in jouw buurt. En persoonlijk. Elke klant krijgt immers een vast contactpersoon als aanspreekpunt.

Kortom, de b2b-vakmensen van Standaard Boekhandel en ‘Standaard Boekhandel Logistiek’ besparen u behalve veel tijd en denkwerk nog een pak verdoken kosten bovendien.

Troeven voor bibliotheken 
Troeven voor scholen en onderwijs