• Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Veilig betalen
  • Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Worstbijbel

Van malen tot knopen en van drogen tot roken

Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder
Nederlands | Hardcover
€ 29,99
+ 59 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 20
Levering in de winkel of bij je thuis
of
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in

Omschrijving

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9789048842261
  • Verschijningsdatum: 20/02/2018
  • Aantal bladzijden: 496
  • Uitgeverij: Carrera Culinair
  • Reeks: Kookbijbels
  • Afmetingen: 161 mm x 218 mm
  • Gewicht: 1235
  • Type: Boek
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s): Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder
  • Uitgeverij: Carrera Culinair

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 496
  • ISBN-nummer: 9789048842261
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 20/02/2018
  • Reeks: Kookbijbels