Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The practice of growing crops for obtaining food and raw materials is called farming. The discipline of vegetable and fruit farming focuses on producing different fruits and vegetables for human consumption. There are various climatic factors which influence vegetable and food production such as temperature, moisture, and daylight. Various modern day techniques used for growing fruits and vegetables include organic farming, vertical farming, hydroponic farming and raised bed farming. Some of the important aspects of fruit cultivation are soil management, irrigation, pollination, thinning, pruning and spacing systems. This book is compiled in such a manner, that it will provide in-depth knowledge about the theory and practice of vegetable and fruit farming. Different approaches, evaluations and methodologies on vegetable and fruit farming have been included herein. This book will serve as a valuable source of knowledge for those interested in this field.