Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Now with an updated foreword by Elizabeth Day and afterword by Nigel Slater, twenty years later Toast has become a classic food memoir, detailing all the food, recipes and cooking that have marked Nigel’s passage from greedy schoolboy to great food writer.
Whether relating his mother’s ritual burning of the toast, his father’s dreaded Boxing Day stew or such culinary highlights of the day as Arctic Roll and Grilled Grapefruit (then considered something of a status symbol in Wolverhampton), this incredibly moving and deliciously evocative memoir of childhood, adolescence and sexual awakening vividly recreates daily life in sixties and seventies suburban England. ‘Wonderful, precise, extraordinary’Guardian ‘Toast connects emotions, memory and taste buds. Genius’Sunday Times ‘You read this remarkable memoir partly cringing, partly marvelling at Slater’s hallucinogenic retrieval of times past. He is the Proust of the Nesquik era’ Independent ‘Acutely observed, poignant and beautifully written … Slater tells his heartbreaking story with great subtlety’ Daily Telegraph