• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Taste of Art

Food, Cooking, and Counterculture in Contemporary Practices

Margherita d’Ayala Valva
Paperback | Food and Foodways
€ 44,45
+ 88 punten
Verwachte beschikbaarheidsdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Offers a sample of scholarly essays that examine the role of food in Western contemporary art practices. The contributors are scholars from a range of disciplines, including art history, philosophy, film studies, and history. The volume illustrates how artists engage with food as matter and process in order to explore alternative aesthetic strategies and indicate countercultural shifts in society.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
350
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781682260258
Verschijningsdatum:
30/06/2017
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
229 mm x 153 mm
Gewicht:
648 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 88 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juni
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.