Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Overwhelming evidence indicates plant-based eating is the healthy way forward, both for people and the planet.
Leading nutritionist Rhiannon Lambert is here to equip you with everything you need to know about plant-based diets, separating fact from fiction, debunking diet myths, to help you and your family optimize healthy nutrition and avoid any of the pitfalls around going plant-based. This is simple, flexible, and scientifically rigorous advice.
Covering every conceivable topic - from the power of 30 plants and embracing the rainbow, through the role of gut bacteria in mental and physical health, to plant-based for kids, taking supplements, which oil you should use, which cooking method is healthiest, and plant based processed foods - this book offers clear answers supported by informative graphics. The Science of Plant-based Nutrition demystifies the hottest topics in healthy eating so you can embrace plant-based living with the maximum benefits.