• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. The Complete Cook's Encyclopedia of Spices

The Complete Cook's Encyclopedia of Spices

An Illustrated Guide to Spices, Spice Blends and Aromatic Ingredients, with 100 Taste-Tingling Recipes and More Than 1200 Photographs

Sallie Morris, Lesley Mackley
Paperback | Engels
€ 33,95
+ 67 punten
Uitvoering
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Exotic, aromatic and exciting, spices play a huge part in almost every cuisine. This fabulous encyclopedia is not only a practical cookbook but an invaluable and expert kitchen reference. It includes step-by-step preparation and cooking techniques, and essential information on storage containers and equipment.,
Over 50 spices are shown in glorious full-colour, showing their various forms û whole, ground, dried or fresh. Their aroma, flavour, culinary and medicinal uses and cooking tips are also listed. In addition, there are illustrated recipes for more than 35 spice blends, from Kashmiri Masala to Apple Pie Spice. Also included are over 100 flavour-packed recipes for every day of the week from soups and starters through beef, lamb and pork to preserves and chutneys.,
Try sizzling Hot and Sour Prawn Soup or a hearty Lamb Tagine. There are also ideas for making scented gifts and decorations, and preparing aromatic cooking oils, flavoured vinegars and a multitude of drinks.,
A fully comprehensive guide to all the familiar and lesser-known spices and traditional spice blends, complete with information on preparation and cooking,
Includes over 100 classic and contemporary recipes from around the world, each with easy-to-follow instructions and a glorious picture of the finished dish,
Features a full-colour photographic catalogue of 50 spices in all their guises, as well as more than 35 traditional spice mixtures, including curry powders, masalas, spice pastes, sweet spice mixtures and barbecue spices,
Every entry has a detailed description of the spice's aroma, flavour and appearance, and all its medicinal, domestic and culinary uses,
The only reference source on identifying, preparing and using spices that you will ever need,
Over 1200 specially-taken colour photographs, including spice portraits, finished pictures of the delicious dishes and step by step sequences,


Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
256
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781844766154
Verschijningsdatum:
16/02/2009
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
224 mm x 295 mm
Gewicht:
1279 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 67 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.