Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Spanish food is renowned for its sizzling tastes, wonderful fresh ingredients and regional diversity, and tapas - the little bar dishes - are deservedly famous. This book is a showcase for over 130 deliciously authentic recipes from one of Europe's best-loved cuisines. It features Spanish national classics such as Sopa de Mariscos, Cocido, Paella Valenciana, Chorizo with Chestnuts, Patatas Bravas, and Spicy Sausage and Cheese Tortilla, to name but a few. The recipes are easy to follow, and each has a nutritional analysis to help you plan your meals. ,