Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book presents the state of the science in the extraction and fractionation of bioactive ingredients by supercritical fluids. Focusing on implemented industrial processes and trends, each chapter covers the major active components in the target material, an analysis of the specific process used, a comparison with traditional processing methods, and a set of conclusions with supporting data and insight. With over twelve chapters, the book presents the supercritical fluid extraction processes in edible oils, including fish oils and specialty oils; herbs, such as Latin American plants and those used in traditional chinese medicine, algae, spices, antioxidants; and essential oils. It also covers the processing of micro- and nanoscale materials by supercritical fluid technology.