• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Mens & Gezondheid
  3. Geneeskunde
  4. Dieet & Voedingsleer
  5. Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of New Food Products

Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of New Food Products

Principles and Applications

Hardcover | Engels | Food Chemistry, Function and Analysis | nr. 43
€ 360,45
+ 720 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This comprehensive reference provides state-of-the-art coverage of essential concepts, methods and applications related to the study of consumer evaluation, acceptance and adoption of new foods and beverages.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
562
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 43

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781839161544
Verschijningsdatum:
14/08/2024
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
160 mm x 236 mm
Gewicht:
1065 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 720 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.