• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Seafood

Effects of Technology on Nutrition

George M Pigott, Barbara Tucker
Paperback | Engels | Food Science and Technology | nr. 39
€ 126,95
+ 253 punten
Uitvoering
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Analyzes how the technology and commercial practices of cultivation affect the nutritive value of certain fish, molluscs, crustacea, and freshwater plants. Organized to reflect the sequence from growth, harvest, and capture, through transportation, storage, and processing, to packaging and distribut

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
384
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 39

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780367403201
Verschijningsdatum:
17/10/2019
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
145 mm x 226 mm
Gewicht:
476 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 253 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juni
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.