Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
La perte des grenades après la récolte est un gros problème depuis des années à cause des attaques microbiennes. Ce livre parle surtout de l'utilisation d'une approche non chimique, c'est-à-dire le rayonnement gamma, pour réduire au minimum la charge microbienne. La grenade est connue comme le « FRUIT DU CIEL » et c'est un fruit super attrayant et très apprécié. Elle a une forte activité antioxydante et aide à soigner plein de maladies. Il est donc important d'éviter les pertes, et le rayonnement gamma est le moyen le plus efficace pour réduire les attaques microbiennes. Ce livre aide à étudier l'effet du rayonnement gamma pour améliorer la durée de conservation des grenades pendant le stockage au froid. Il explique aussi comment isoler les microbes sur de la gélose nutritive, de la gélose MacConkey et de la gélose dextrose-pomme de terre.