Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Almond Prunus dulcis L. is a well known dry fruit which has great export quality with great nutritional value. The purpose of present study was to sterilize almonds by using the gamma radiations (Co60) in order to conserve their nutritional value.It was observed that the protein, carbohydrates and fats are major nutritional component of any food and in case of almonds at 3 kGy no change was observed, thus their sensory properties were preserved which only changed when high dose of 7 kGy was given to them. So it was concluded that irradiation treatment is considered to be the most effective in enhancing the shelf life of food without affecting their nutritional values.