Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Probiotics are live microorganisms that are either the same as or similar to microorganisms found naturally in the human body and may be beneficial to health. Also referred to as "good bacteria" or "helpful bacteria," .The biggest challenge in the development of probiotic products is to maintain the adequate number of viable cells during the shelf life of the product as well as during the gastrointestinal tract transit after consumption, so that the claimed health benefits can be delivered to the consumer. Microencapsulation is an approach currently receiving considerable interest & providing physical barrier to probiotic living cells against adverse environmental conditions. It also appears to be a promising technology to retain the potency of probiotic bacteria or other live bacterial cells to be delivered orally into the GI system in terms of therapeutic means.