Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Suitability of Mahua and Karanja cakes for mass multiplication and longevity of Pseudomonas flourescens in vitro was also tested. In this study, mahua cake was found to be best substrate for supporting the population dynamics and longevity of P. flourescens in vitro. Both these cakes, supported the population of P. flourescens up to 120 days. Highest population of P. flourescens was noticed on mahua cake after 45 days of inoculation when maintained with 35% moisture. On karanja cake, highest population of P. flourescens was noticed after 45 days of inoculation when maintained with 35% moisture. Increasing concentration of extract (20%) of both the cakes, resulted in increasing the population of P. flourescens. Tomato plants grown in sterilized soil applied with P. fluorescens grown on mixture of mahua and karanja cakes resulted in highest recovery of Pseudomonas flourescens from soil after 60 days of application