Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In dieser Arbeit werden die Art und die Dynamik des polymorphen Verhaltens langkettiger gesättigter Monoglyceride (MG) in Hydrogelen und in strukturierten Öl-in-Wasser-Emulsionen untersucht. Die Stabilität der metastabilen -Gel-Phase wurde durch die Verwendung bestimmter Co-Emulgatoren, Verarbeitungsparameter und Lagerungsbedingungen erfolgreich verbessert. Eine hochstabile MG- -Gel-Phase wiederum ermöglicht eine verbesserte Leistung von MG-Emulgatoren in Lebensmitteln. Die neuartige Anwendung von MG-strukturierten Emulsionen als kosmetische Cremes wurde ebenfalls untersucht. Ihr Potenzial als alternative "grüne", erdölfreie Kosmetik wird durch rheologische und Hautfeuchtigkeitstests nachgewiesen.