Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The post harvest loss of pomegranates has been the major problem for many years due to microbial attack. This book emphasizes the use of Non chemical approach that is Gamma Radiation to minimize the microbial load.As pomegranate is known as the "FRUIT OF HEAVEN" and it is the most attractive and favorite fruit crop. It has high anti-oxident activity and helps in cure of many diseases.So it is necessary to prevent its loss and the gamma radiation is most efficient method to reduce microbial attack.This book helps to study the effect of gamma radiation to enhance the shelf life of pomegranate during cold storage.It also guides about the procedure for isolation of microbes on nutrient agar, macConkey agar, potato dextrose Agar.