Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
What are the effects of various treatments on total sugar content of peach fruits? Acid ratio of peach fruits? All the answers to these essential questions can be found in this book. On the basis of results of the book, there were a significant variation in growth of plant, fruit quality and yield of the low-chill peach plants with different micro nutrient treatments. The plant biochemical and plant nutritional parameters were also significantly affected by different micro nutrient application. However, no significant change in plant biochemical parameters like pH and pectin content were observed during the two year study. Thus, from this study it may be concluded that NPK + 0.1 % H3BO3+ 0.5 % ZnSO4, 7H2O + 0.5 % FeSO4, 7H2O could be considered as a best treatment in low-chill peach cv. Sharbati to improve the yield and quality of the fruits as well the plant health.