• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products

Volume 1: Egg Chemistry, Production and Consumption

€ 279,45
+ 558 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Opening chapters in Volume 1 set the scene with information on egg production and consumption in various countries. Following chapters introduce aspects of egg formation and chemistry and provide an overview of egg quality. Chapters in parts three and four focus on egg production systems and their influences on egg safety and quality.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
632
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781845697549
Verschijningsdatum:
19/08/2011
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
164 mm x 234 mm
Gewicht:
1112 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 558 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juli 2025
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.