• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

History of the Food of Paris

From Roast Mammoth to Steak Frites

Jim Chevallier
Hardcover | Engels | Big City Food Biographies
€ 73,45
+ 146 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The history of Parisian food is covered in this captivating tour of the physical city and its culinary heritage from the time of its first inhabitants through today. The author takes a look at its markets, its eateries, its immigrant groups and their food, its drinks, its cookbooks, and the dishes and recipes that exemplify the city's offerings.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
266
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781442272828
Verschijningsdatum:
15/06/2018
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
157 mm x 229 mm
Gewicht:
453 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 146 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
e-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.