Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The incidence of coeliac disease is on the increase, especially amongst younger people. Allergies related to wheat and gluten plague many with digestive problems, allergy and mood swings. This guide provides practical advice on gluten allergy, wheat sensitivity and coeliac diseases. It explains:
what gluten is the symptoms of allergy a list of 'safe' foods and those to avoid useful alternatives to wheat, rye, barley and oats
Also included are basic recipes, emergency menus and facts about coeliac disease. Rita Greer is an experienced diet therapist and cookery writer. She has many years' experience of coping with a gluten-free diet. Thorsons 'Diets to Help' series provides simple nutritional guidelines to help control or overcome allergies and illness. Each title is written by an experienced nutritionist or naturopath.