• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Food Engineering Handbook

Food Process Engineering

Hardcover | Engels | Contemporary Food Engineering
€ 381,95
+ 763 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book addresses the basic and applied principles of food engineering methods used in food processing operations. Presenting cutting-edge information on emerging food engineering processes, this text examines the thermophysical properties and modeling of selected processes such as chilling, freezing, and dehydration; discusses size reduction, mixing, emulsion, and encapsulation; includes case studies of solid-liquid and supercritical fluid extraction; and explores fermentation, enzymes, fluidized-bed drying, and more. It provides an essential reference on the modeling, quality, safety, and technologies associated with food processing operations today.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
672
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781482261660
Verschijningsdatum:
26/11/2014
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
160 mm x 231 mm
Gewicht:
1056 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 763 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Suske en Wiske & Jommeke trakteren

Koop hun avonturen nu voor slechts € 5!
CADEAU
actie strips
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie korting
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.