Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This research attempts to define the parameters that characterize sustainable agriculture on the level of an individual farm in the context of the central Rio Grande valley. Using historical sources about New Mexican agriculture, contemporary scientific literature and interviews with practicing farmers in the region, it develops a vision for the shape that farms must take in order to sustain agriculture in the region indefinitely. In doing so, particular attention is paid to how farms can be successful in the present moment and prepare for a future defined by resource scarcity and climate change. It begins with a brief history of agriculture in the Rio Grande valley, including an evaluation of the sustainability of traditional agriculture in New Mexico and the issues posed by modern changes in agricultural methods. This is followed by a brief review of literature on sustainable agriculture that articulates some current ideas about sustainability and refutes some misconceptions about the form of sustainable agriculture. The bulk of the study is devoted to an analysis of 15 discrete components that constitute current farming practices in the Rio Grande valley.