Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Lactation trial was conducted in cross bred cows for 120 days. The parameters were milk yield, milk composition, body weight, nutrient utilization and microbial protein synthesis in crossbred lactating cows after feeding garlic oil (T1) and garlic-oregano oil combination (T2). No changes were observed in milk yield and milk composition except increase in fat percentage at last fortnight. Both blood urea N and milk urea N were decreased in treatment group. As the sensory evaluation scores were of good category, the milk of all the groups was fit for human consumption. EO did not make any significant impact on DM intake. The statistical analysis of data of DM and OM digestibility revealed that the differences between the groups were not significant (P 0.05). Though allantoin and total PD concentration were numerically much higher in T1 than control, the variation did not differ significantly as standard error was much higher.