Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Potato (Solanum tuberosum L.) is one of the most important vegetable crops worldwide after cereal crops wheat, corn, and rice. It was domesticated and first cultivated in Spain, Bolivia, Chile, and Pero. Potato is a rich source of carbohydrates, starch, and dietary fibers. Egypt is the largest potato producer in Africa (Messiha et al., 2007). The cultivated area with potato increased significantly during the last decades. The cultivated area in Egypt reached 390330.56 feddan with a crop yield of 11.08 tons per feddan, and the production of potato reached about 4325478 tons in 2017 (FAOSTAT, 2017).