• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Classic Recipes of Rome

Traditional Food and Cooking in 25 Authentic Dishes

Valentina Harris
Hardcover | Engels
€ 6,95
+ 13 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

CLASSIC RECIPES OF ROME

Traditional food and cooking in 25 authentic dishes

Valentina Harris

- Discover the world-famous cuisine of Rome and the surrounding region of Lazio in 25 classic recipes presented in a stylish gift book

- Features a range of dishes, from soups, antipasti and pasta to fish, poultry, meat, vegetables, and cakes and desserts

- The introduction offers a concise overview of this best loved cuisine, as well as insightful information on annual festivals, and a guide to the main ingredients of the region

- Illustrated with gorgeous photographs by Martin Brigdale of every finished dish

There is no other city quite like Rome. Once capital of an empire, this vibrant metropolis is steeped in awe-inspiring architectural, cultural and culinary history. It sits in Lazio, a region awash with charm and natural beauty.

With the emphasis on fresh ingredients and local specialities this delightful little book captures the essence of Roman cooking with a vibrant collection of classic recipes.

Featured here are traditional dishes such as Pasta Carbonara; Vegetable Soup with Semolina; Roman Roast Lamb; Baked Eggs with Tomatoes; and the irresistible rum and chocolate cake, Civitavecchia. With beautiful photography, step-by-step recipe instructions, and cook's tips, this recipe book is a delightful introduction to the food and cooking of Rome and will please anyone interested in producing mouthwatering meals to impress friends and family alike.

About the Author:

Valentina Harris descended from the Renaissance family Sforza and grew up in Italy. She studied at the Scuola di Alta Cucina Cordon Bleu School in Rome. From there she moved to London and in 1984 published her first book, Perfect Pasta. Since then, Valentina has written over 20 books on Italian cooking and regularly features on television and radio.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
64
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780754832126
Verschijningsdatum:
7/12/2016
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
163 mm x 163 mm
Gewicht:
294 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 13 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Suske en Wiske & Jommeke trakteren

Koop hun avonturen nu voor slechts € 5!
CADEAU
actie strips
LANG LEVE LEZEN

Ontmoet topauteurs in onze winkels

tijdens het Feest van het Boek van 24 t.e.m. 26 oktober
LANG LEVE LEZEN
Feest van het Boek
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie korting
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.