• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Cereal Grains

Properties, Processing, and Nutritional Attributes

Sergio O Serna-Saldivar
Hardcover | Engels | Food Preservation Technology
€ 259,45
+ 518 punten
Uitvoering
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Focusing on postharvest management and the wide array of industrial processes used to manufacture foods, this text provides current information about the physicochemical and nutritional properties of cereals and their products. It covers the chemistry, physical properties, and morphology of cereal grains and provides a better understanding of the storage and manufacturing processes. The text covers the chemical and physical grain properties of various types of cereals and cereal-based products as well as industrial dry-milling and wet-milling techniques.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
794
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781439815601
Verschijningsdatum:
20/05/2010
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
157 mm x 236 mm
Gewicht:
1224 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 518 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Suske en Wiske & Jommeke trakteren

Koop hun avonturen nu voor slechts € 5!
CADEAU
actie strips
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie korting
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.