• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Biotechnology Applications in Beverage Production

Paperback | Engels | Elsevier Applied Food Science
€ 83,95
+ 167 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Beverage production is among the oldest, though quantitatively most significant, applications of biotechnology methods, based on the use of microorganisms and enzymes. Manufacturing processes employed in beverage production, origi- nally typically empirical, have become a sector of growing economic importance in the food industry. Pasteur's work represented the starting point for technological evolution in this field, and over the last hundred years progress in scientifically based research has been intense. This scientific and technological evolution is the direct result of the encounter between various disciplines (chemistry, biology, engineering, etc.). Beverage production now exploits all the various features of first and second-generation biotechnology: screening and selective im- provement of microorganisms; their mutations; their use in genetic engineering methods; fermentation control; control of enzymatic processes, including industrial plants; use of soluble enzymes and immobilized enzyme reactors; development of waste treatment proc- esses and so on. Research developments involving the use of biotechnology for the purpose of improving yields, solving quality-related problems and stimulating innovation are of particular and growing interest as far as production is concerned. Indeed, quality is the final result of the regulation of microbiological and enzymatic processes, and innovation is a consequence of improved knowledge of useful fermentations and the availability of new ingredients. The Council of Europe's sponsorship of the work which led to the contributions to this volume is clear evidence of the growing need for adequate information about scientific and technological progress.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
257
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789401069922
Verschijningsdatum:
1/10/2011
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
367 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 167 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Suske en Wiske & Jommeke trakteren

Koop hun avonturen nu voor slechts € 5!
CADEAU
actie strips
CADEAU

Alleen in onze winkels: Gratis Murdle boekje vol moordmysteries

bij een aankoop tijdens Weekend van de Klant (OP=OP!)
CADEAU
actie weekend van de klant
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.